Доставка

Важно ! Всички клиенти на Мери Оригинал ЕООД използват 25% фиксирани отстъпки по договор сключен между Спиди и MerySrtyle
При завършване на поръчката ви сумата за доставка е изчислена с отстъпките по договора между двете страни.
Заплащате Вашата поръчка директно на куриера (наложен платеж).
Ако желаете да заплатите с карта, моля изискайте от куриера ПОС терминал, който той носи със себе си.

При доставка куриерът ще предостави товарителница “пощенски паричен превод”, която е със статут на КАСОВ БОН
Намерете най-близкия офис на Спиди:
https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

Уважаеми клиенти и партньори, Анализът на данните за пратки до адрес в последните години, показва че съботната доставка на пратки до адрес на крайни клиенти е неуспешна.
Пратките не могат да бъдат доставени от Спиди, заради отсъствие на получателите. В тази връзка настоятелно припомняме, че всички клиенти на Спиди могат да използват офисната мрежа на Спиди с над 420 локации и да адресират пратките за получаване от офис или Автомат.
Допълнително удобство е, че пратките в автомат на Спиди могат да получени в рамките на 48 часа – в случая – и в неделя. Водени от пазара и обратната връзка на клиентите си, през последните 3 години Спиди разшири офисната си мрежа в цялата страна до над 370 офиса и над 50 автомата (https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices), като този процес ще продължи.
За вас – нашите клиенти, успяхме да предоставим изключително атрактивни условия за доставка до офис (от 2,55 лв. до 1 кг) и промоционална доставка до Автомати (от 1,28 лв. до 1 кг) с новата ни тарифа Стандарт 24 часа. Поради горе изброените фактори и алтернативните възможности за съботна доставка, считано от 01.11.2018г. се налага да въведем добавка за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.00лв. (без вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя.